RRETH NESH

ChuangTuo Auto Tech është një prodhues profesional që të specializuar në vende auto multifunksionale elektrike, ne jemi të përkushtuar për të krijuar përvojë më të rehatshme hipur. Përveç vendeve auto elektrike, ne gjithashtu furnizimin me shumë lloje të aksesorëve sediljeve auto dhe trim tjetër për refitting automjeteve.

ChuangTuo Auto Tech është një kompani e hi-tech, e ndodhur në SIP, Suzhou City. Ne të këmbëngulë për risi të vazhdueshme rreth customers'needs, dhe rrit investimet në kërkimin bazë. Biznesi ynë mbulon më shumë se 17 vende dhe rajone.

Mirëpritur të na vizitoni, ne do të përpiqemi të mira tona për të përmbushur kërkesat tuaja!

LAJME

PRODUCT FUNDIT