TENTANG KAMI

ChuangTuo Otomatis Tech mangrupakeun produsén profésional anu husus di otomatis korsi listrik multifunctional, urang téh devoted mun nyieun pangalaman numpak deui nyaman. Di sagigireun korsi listrik otomatis, urang ogé nyadiakeun rupa-rupa asesoris korsi otomatis tur motong séjén pikeun refitting kandaraan.

ChuangTuo Otomatis Tech nyaéta parusahaan hi-tech, ayana di SIP, SuZhou Kota. Simkuring keukeuh dina inovasi kontinyu sabudeureun customers'needs, sarta ngaronjatkeun investasi dina panalungtikan dasar. bisnis urang nyertakeun leuwih ti 17 nagara jeung wewengkon.

Wilujeng sumping di buka kami, kami bakal coba pangalusna urang papanggih sasuai ka nu Anjeun!

wartos

produk panganyarna